INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Čo je to Sky Way?

08.03.2016 20:08

Čo je to Sky Way?

 
Predstavte  si osobnú diaľkovú dopravu, kde prejdete 500 km za hodinu, v cene približne 8-10 dolárov a navyše v absolútnom bezpečí. 
Mestskú a prímestskú dopravu s rýchlosťou 150 km/hod. Bezpečnosť zabezpečuje vedenie nad úrovňou terénu v potrebnej výške. 
Nákladnú prepravu akéhokoľvek materiálu v mnohonásobne vyššom objeme oproti terajším možnostiam. 
To všetko pri niekoľko násobne nižších nákladoch na výstavbu oproti terajším technologiam. Neporovnateľne vyššia bezpečnosť, vysoký ekonomický prínos a hlavne šetrenie životného prostredia vďaka spôsobu výstavby a novým technickým riešeniam. 
 

Sky Way

 
Kto to vymyslel?
 - A. E. Junicky ktorý sa venuje tomuto systému už 38 rokov a prepracoval ho do najmenších detailov. Vymyslenú má už aj lodnú prepravu a dokonca oveľa efektívnejšiu než je terajšia aj vesmírnu. Pán Junicky je okrem iného aj autorom hodne vyše stovky patentov. 
 
Je to vôbec reálne?
 - Už sa stavia Eko Techno Park v blízkosti Bieloruského Minsku. Tu prebehnú aj technologické skúšky ešte v tomto roku. 
 
Čo z toho môžem mať?
 - Možnosť nakúpiť si veľmi výhodne akcie a stať sa tak spoluvlastníkom, najperspektívnejšej celosvetovej dopravnej technologie. Podiely je možné zakúpiť už od desať dolárov a pri registrácii je ako darček 50 akcií od firmy. Začiatok obchodovania s akciami na burze v roku 2017. Plánovaná cena jednej je približne jeden dolár pri spustení obchodovania. Potom je možný predaj alebo poberanie dividend nastálo.
 
Nemám peniaze na investovanie?
 - Stačí projekt šíriť medzi priateľmi a firma odmeňuje ako peniazmi tak aj akciami.
 
Bude o to vôbec záujem?
 - Už teraz sú predbežné objednávky z celého sveta v miliardách dolárov. 
 
Bola tu niekedy takáto príležitosť?
 - Pre obyčajného človeka z ľudu nebola a neviem či niekedy bude. Pán Junicky dal prednosť drobným investorom pred veľkými a tým prísť k majetku každému človeku ktorý pochopí o akú výnimočnú príležitosť sa jedná. 
 

Sky Way

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode