INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

SkyWay-3. EcoFest

11.08.2018 13:31

SkyWay-3.EcoFest

 

Na začiatku augusta sa uskutočnil v poradi už tretí EcoFest.

Priamo v Ecotechnoparku sa zúčastnilo 6500 návštevníkov, a online ho sledovalo 40 tisíc ľudí.
 
Je len ťažko uveriť že pred tromi rokmi tu bol tankodrom. Teraz je tu stredisko najmodernejšej, najbezpečnejšej, najekologickejšej a najrýchlejšej dopravy na svete.
 
Keďže rozmery (35 hektárov) už nepostačujú pre stále sa rozvíjajúcu technológiu, v septembri 2018 sa začína výstavba ďalšieho EcoTechnoparku, oveľa väčšieho, tentoraz v Spojených Arabských Emirátoch. Odhadovaná cena pozemku 750 miliónov dolárov.
Tu sa momentálne počíta s výstavbou vysoko rýchlostnej trate (600 km/h ),prototyp bude vystavený na Innotranse, tiež v septembri tento rok. Tiež tu bude skúšobná dráha vákuovej dopravy (1250 km/h), na ktorej pán Junicky pracuje viac než 40 rokov. Súčasne sa pripravuje aj začiatok výstavby prvých adresných projektov.
 

SkyWay

 
 
Z noviniek ktoré mňa najviac zaujali je to super ľahká doprava pre málo frekventované miesta. Je to dvojmiestny modul s rýchlosťou 150 km/h, schopný prepraviť v oboch smeroch 7200 ľudi so spotrebou prepočítanou na spaľovací motor 2,1 litra na 100 km.
 
Vystavený bol aj sľúbený robotický, plne automatický dron s pozoruhodnými parametrami. Nosnosť 1,5 tony, rýchlosť 170 km/h, schopnosť doletieť do vzdialenosti 465 km a pracovný čas 3,7 hodiny. Už teraz sa pracuje na jeho ďalšom vylepšení. Hoci jeho predpokladaná cena sa pohybuje okolo 5 miliónov dolárov, už teraz je o neho veľký záujem.
 
Keďže máme medzi sebou aj telesne postihnutých partnerov a investorov, pán Junický pre nich sľúbil prekvapenie a slovo dodržal. Vyvinul pre nich elektromobil. Súčasťou je invalidný vozík ktorý sám vie prejsť 40 km a to rýchlosťou až 20 km/h. Postihnutý je aj s vozikom zdvihnutý do elektromobilu. Jeho rýchlosť je 100km/h, dojazd až 120 km a nosnosť až 990 kg. Možnosť dobíjania z obyčajnej domácej siete. Prototyp bude vystavený teraz v septembri na špecializovanej výstave v Moskve.
 
Ešte by som dodal že na veľkú časť našej technológie je už aj vydaná certifikácia, a ako sa postupuje s vývojom ďalších modulov, tak pokračuje aj certifikácia ako pre EU tak aj pre väčšinu celého sveta.
 
Vyšlo aj nové doplnené propagačné video, aj keď kompletné asi nikdy nebude, pretože naši vývojari pracujú neskutočným tempom.
Video TU
 

SkyWay

 
 
Ešte stále je možnosť zapojiť sa :https://skyway.link-stats.site/?partner_id=177606&lang=sk
 
 

SkyWay

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode