INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

SkyWay

01.10.2019 08:23

 

Na začiatku musím znovu upozorniť na to čo sa už roky opakuje. 
Nepredávajú a nekupujú sa akcie SkyWay. Firma nieje na burze, takže akcie zatiaľ nie sú. Swig predáva vzdelávacie balíčky, so zameraním na finančné vzdelávanie. Ako bonus k tomu dostávame podiely SkyWay. Teda sa stávame podielnikmi, spoluvlastníkmi tejto technológie. Je dôležité vedieť že keď bude firma v zisku, bude vyplácať minimálne 20% z čistého zisku na dividendy. Dividendy sa budú vyplácať raz za rok. To vôbec nieje závisle na burze !
 
 
 

 

SkyWay

 

Tu prebehol veľmi úspešne ďalší EkoFest. Skoro 6 tisíc priamych účastníkov sa mohlo povoziť na už certifikovaných vozidlách. V prevádzke boli aj ďalšie pre ukážku. Pán Junický mal ako vždy príhovor. Zdôraznil úspechy ktoré máme, a ďalšie smerovanie SkyWay. Dopyt po našej technológii rastie po celom svete, ale ďalšie konkrétne adresné projekty budú zverejňované až po schválení. 
Dokončuje sa pomaly výstavba ďalšej nákladnej trasy v EkoTechnoparku. 
V Sharjah v Spojených Arabských Emirátoch v novobudovanom Inovačnom Centre pokračujú práce. Krátke video TU
Okrem toho bola otvorená nová výrobná hala s administratývnymi priestormi v Bielorusku. Video TU
 
 
 

SkyWay, 

 
Teraz je ťažko odhadnúť kedy sa uzavrie možnosť vstúpiť do SkyWay. Ale je isté že čas sa veľmi rýchlo kráti a potom už bude neskoro ľutovať. Určité riziko je tu vždy, ale to sa zo dňa na deň znižuje, a my čo sme v týchto projektoch ho už vôbec neberieme za reálne, a je to pre nás už bezpredmetné. Je toľko informácií že každý sa môže sám presvedčiť. A že tu pre obyčajného človeka ešte takáto možnosť nebola, je jasné!
 
Ja sám som vyskúšal niekoľko MLM spoločností a viem čo tá práca obnáša. Stres stres a ešte raz stres. Že niekoľko ľudí zarobí to je pravda, ale veľká väčšina stále iba čaká na lepšie časy. Nič proti MLM, ja ho mám celkom rád ale ako som spoznal crowdinvesting, zdielané investovanie alebo jednoducho ľudové investovanie, verím že pasívny príjem je reálna možnosť pre každého.Tu viem že ma čaká skutočný pasívny príjem. 
 
 
Neraz sa hovorí že sú príležitosti ktoré prichádzajú iba raz za život
 
 
 
 
 
 

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode