INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

SkyWay už realita

01.12.2016 07:59

 

SkyWay už realita

 
Všetká doterajšia práca už začala prinášať prvé výsledky
Dvojminútové video ukazuje junibajk v prevádzke, začala reálna certifikácia
 
Už nikto nemôže povedať že dopravný systém SkyWay je nereálny plán nejakých snílkov. Je pravda že je to iba začiatok, ale už je to zároveň dôkaz funkčnosti. 
V Eko Tachnoparku pokračujú ďalšie práce na mestskej, vysoko rýchlostnej osobnej a nákladnej dopravy. Základný princíp je však rovnaký ako u junibajku a ten už funguje.
 
Aké sú výhody oproti všetkým doterajším dopravným systémom?
Lacnejšia výstavba, lacnejšia prevádzka, bezpečnosť, úspora energií a materiálov, rýchlosť výstavby, rýchlosť všetkých typov dopravy, skoro bez údržbová, nízka hlučnosť, nezaberá pozemky, životnosť až 100 rokov, ohľaduplná k zvieratám, jednoducho priateľská dopravná technológia k životnému prostrediu a ľuďom. 
 
Neustále pribúdajú objednávky na konkrétne projekty a ich výstavba začne už v roku 2017.
A to najdôležitejšie, každý z nás môže prispieť, stačí sa registrovať a týmto dať svoj hlas pre SkyWay. Nielen že to nič nestojí, ale za odmenu sú podiely zadarmo ešte stále. 
 
A kto chce, stále trvá aj možnosť investovania, kde zhodnotenie investícii bude obrovské. Stále je možné vložiť od obyčajných 5 dolárov! Ceny podielov sú od niekoľkých centov a menej. Ale to už nepotrvá dlho, zvyšuje sa záujem veľkých investorov o vstup do SkyWay a to značne bude zvyšovať ceny podielov.

 

 

SkyWay

 

 

 

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode