INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Šľastný Nový Rok 2019

01.01.2019 17:15

Šľastný Nový Rok 2019

SkyWay

 
S koncom Roku 2018 sme sa rozlúčili s dvanástou etapou rozvoja spoločnosti SkyWay. 
Začala sa trinásta etapa / z 15. /
 
Najväčšie úspechy za rok 2018 si je možnosť pozrieť TU
Samozrejme tam nie je všetko, ale iba to najdôležitejšie.
 
Ja osobne pokladám za veľmi dôležité, že spoločnosť sa začala brániť proti poškodzovaniu svojho dobrého mena už aj podávaním  súdnych žalôb. Jedna z prvých takýchto veľkých žalôb bola proti štátu Litva. Pre SkyWay skončila pozitívne a Litva musela uvoľniť zablokované peniaze. Pripravujú sa aj ďalšie súdne podania, takže kto bez nejakých dôkazov, iba tak, píše alebo hovorí o SkyWay nepravdy, mal by si byť vedomý aj právnych následkov.
 
Pre zaujímavosť uvádzam že minister dopravy Bieloruska, ktorý ,,veľmi inteligente" vyhlásil že to je určite podvod, pretože nepoužívame podvaly, pražce, ako na železnici, je už odvolaný z funkcie. 
 

SkyWay

 
Rok 2019 bude pre našu spoločnosť veľmi dôležitý. Bude pokračovať vývoj a certifikácia ale hlavne začne výstavba konkrétnych adresných projektov. Zatiaľ sme začali v Spojených Arabských Emirátoch, čo je strategický veľmi dobré, pretože tie sú známe svojou podporou inovatívnych a moderných riešení a technológii.
Rozpracovávajú sa už projekty po celom svete, a táto doprava sa v priebehu tohto roku vďaka ním stane známou širokej verejnosti. Doposiaľ to bola prevažne záležitosť pre odborníkov, teraz to budú vidieť už všetci. 
 
Už minulý rok boli reportáže v televíziach mnohých krajín, mimochodom aj vo veľmi technicky vyspelom Japonsku bola obsiahla reportáž o SkyWay. Štáb Japonskej TV osobne navštívil EkoTechnoPark v Bielorusku, pretože ich veľmi zaujala a záujem u nich vzbudila naša expozícia na výstave Innotrans 2018 v Berlíne. 
 

SkyWay

 
Takže kto nechce zmeškať tento vlak, aj keď bez pražcov, možnosť nezáväznej, a zatiaľ stále bezplatnej registrácie je 
https://skyway.link-stats.site/?partner_id=177606&lang=sk
 
 

SkyWay

 
 
 
 

 

 

 

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web stránku zdarma!Webnode