INTERNET ZÁBAVA A PRÁCA BUDÚCNOSTI

Steven Seagal a SkyWay

01.08.2019 16:05

 

Steven Seagal a SkyWay 

 
Život v SkyWay beží na plné obrátky a stále rýchlejšie. 
 
Vývoj nových vozidiel, v rôznych prevedeniach a s množstvom inovácii, je tak rýchly že sa v tom už strácam. Sú to už desiatky typov v prevedeniach na tropické oblasti aj na chladnejšie podnebie. 
V Bielorusku už patríme medzi najväčšie firmy. Počet zamestnancov už prevyšuje 900 a sú to väčšinou vysoko vzdelaný odborníci. 
Majetok SkyWay prevyšuje majetok Národnej Banky Bieloruska. 
Kancelárskych a výrobných priestorov máme už vyše 10 000 metrov štvorcových a stále sa budujú ďalšie priestory. 
Prebehol a zverejnil sa finančný audit firmy za rok 2018 a ako vždy je všetko v poriadku, transparentné, čísla sedia.
 
Tu by som znovu upozornil všelijakých pisálkov, v Bielorusku je podaná ďalšia žaloba za ohováranie a klamstvá o SkyWay. O prípad sa osobne zaujíma, na základe našej petície, aj prezident Bieloruska. Takže vymýšľať si a zverejňovať polopravdy a lži je jedna vec a druhá je byť pripravený niesť aj právne následky. 
 
V EcoTechnoParku Parku sa dokončuje ďalšia trať, tá bude mať nosnosť 100 ton, bude slúžiť na prepravu kontajnerov. 
 
Kto neverí nech tam beží. 17. augusta sa bude konať ďalší 4. EcoFest. Každý účastník sa bude môcť odviezť na niektorom z už certifikovaných vozidiel. Očakáva sa okolo desať tisíc priamych návštevníkov, a na internete to pravidelne sleduje v priamom prenose niekoľko násobne viac ľudí.
 

SkyWay

 
V Spojených Arabských Emirátoch pokračuje výstavba inovačného centra, v tomto období sa očakáva spustenie prvej trate pre tropickú verziu.
 
Spoločnosť SkyWay začala aj spoluprácu s OSN a stala sa tak partnerom a expertom programu OSN pre trvalo udržateľný rozvoj.
 
 
A pre mňa veľmi príjemná novinka, medzi sympatizantov a podporovateľov myšlienok SkyWay sa pridal aj svetovo známy Steven Seagal. Video s jeho návštevy EcoTechnoparku si možno pozrieť  TU
 

SkyWay

 

© 2014 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si webové stránky zdarma!Webnode